Retine Inregistreaza-te Ai uitat parola ?
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Afectiuni
Dr. Florian Brunstein
Proloterapia
Uncategorized


8 / 05 / 2021PROLOTERAPIA in sprijinul sportivilor.

www.proloterapia.ro

Impreuna cu d-l Mihail Marian, dupa sedinta de tratament.

Refuzând alternativa intervenției chirurgicale si conștient fiind de dezavantajele medicale in timp ale unei proteze, fiul d-lui Mihail Marian(fost fotbalist de seama in echipa “Sportul Studentesc”),  care  locuiește  in  Belgia,  stia de la medicii specializați in proloterapie din aceasta tara de avantajele si beneficiile tratamentului regenerativ. Apoi, la o simpla căutare pe Google a aflat ca la București exista singurul cabinet medical de proloterapie din România: Cabinetul Medical Individual,Dr. Brunstein Florian!
Dl. Mihail Marian s-a programat imediat la o consultație si deja, după a doua ședința de tratament, beneficiile sunt evidente: eliminarea durerilor, ameliorarea problemelor la solduri și redobândirea funcționalității coloanei vertebrale,iar gândurile eliberate de chinuri sunt îndreptate acum către noi oportunități in cariera de antrenor in străinătate.

www.proloterapia.ro

Imagine din timpul interventiei

Recomandarea mea pentru cei care citesc acum acest articol este ca,înainte de a lua in considerare o intervenție chirurgicala de montare a unei proteze, înainte de a va elimina definitiv de pe terenul sportiv pentru cel putin un an,cat tine recuperarea postoperatorie, o consultație cu un medic specializat in proloterapie este o opțiune pe care e bine sa o încercați.Tratamentul non-chirurgical pentru tendoanele si ligamentele traumatizate de activitatea sportiva va poate oferi prelungirea vieții profesionale.
Pentru ex sportivii de performanta care și-au forțat excesiv corpul într-o anumita perioada a vietii, proloterapia este indicata in restabilirea funcționalității genunchilor, umerilor, bratelor, a spatelui, in general, a tendoanelor si articulațiilor afectate de efortul imens, eliminându-se durerile, fără operație si fără medicamente.

—————-


Mai multe articole scrise de Dr.Florian Brunstein


Mai multe articole din categoria: Proloterapia


3 Responses to PROLOTERAPIA in sprijinul sportivilor.

 1. Avatar Bratu spune:

  Intrebare: O persoana de 78 ani cu cocxartroza, poate beneficia de aceasta procedura? Si daca da, as dori cateva amanute pt. pasii care trebuiesc facuti in acest sens. Multumesc. Si astept raspuns.

  • Avatar nutu spune:

   aceeasi intrebare o pun si eu…
   Este eficienta proloterapia si in cazul coxartrozei ?
   multumesc anticipat ..!

   • promaster promaster spune:

    Buna ziua.
    Da,proloterapia e recamandata inclusiv pentru coxartroz.Daca aveti radiografii recente va rog sa-mi trimiteti la adresa: cabinet@proloterapia.ro si va rog sa-mi telefonati la nr.:0766707291, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 18.00,pentru o discutie.
    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0plsyF

Please type the text above:

Anunt important: Cabinetul medical de proloterapie se va deschide dupa data de 14 aprilie 2021. Pentru programari la consultatii va rog sa telefonati la numarul de telefon obisnuit: 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.     Am observat ca persoanele care citesc articolele din acest site au tendința sa puna intrebari suplimentare la sectiunea de comentarii. Avand in vedere caracterul privat al raspunsurilor eu, medic cu responsabilitate nu pot raspunde in acea rubrica, de aceea va rog, ca pentru discutii preliminare si/sau pentru programarea la consultatii sa telefonați la numărul : 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.