Retine Inregistreaza-te Ai uitat parola ?
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Afectiuni
Dr. Florian Brunstein
Proloterapia
Uncategorized


8 / 05 / 2021O astfel de radiografie…

www.proloterapia.roreprezinta pentru mine,ca medic, adevarata incununare a unei intreventii reusite.
A vedea comparativ cum arata un genunchi dupa ce am intervenit prin metoda regenerativa a Proloterapiei, este reala satisfactie profesionala, alaturi de zambetul de bucurie al pacientului.
M.G. a fost diagnosticat cu osteoartrita la genunchiul stang, avea dureri mari si disconfort. Ca tot omul a apelat la medicina traditionala si i s-a spus ca doar protezarea este singura solutie medicala. Ulterior a aflat de existenta Proloterapiei, terapie regenarativa, iar astazi genunchiul lui arata ca in imaginea dn dreapta.


Mai multe articole scrise de Dr.Florian Brunstein


Mai multe articole din categoria: Dr. Florian Brunstein


5 Responses to O astfel de radiografie…

 1. Avatar gilca Maria spune:

  Daca as veni la cabinetul doctorului e nevoie de un RMN.Eu sufar de hernie de disc si am un RMN din 2011.Trebuie unul mai nou?Va multumesc pentru intelegere si as dori raspuns.

 2. Avatar Trus Emilia spune:

  Buna seara,
  Sufar de gonartroza le ambii genunchi.Aceasta este relevata atit pe radiografie cit si pe RMN.Am facut infiltratii cu ostenil si cu inca un produs american, nu-mi amintesc acum cum se numeste. Am dureri foarte mari , nu pot urca pe scari decit cu mare dificultate, nu pot merge f. mult. Cum se fac aceste injectii? Sub privirea pe calculator de catre medic, atunci cind introduce acul ,sau prin pipairea locului indicat de pacient? Se pune si un anestezic? Pt durerile de coloana lombara cum se fac injectiile?
  Va rog spuneti-mi detalii.
  Multumesc mult. Tel 0744224308

  • promaster promaster spune:

   Buna ziua,d-na Trus.
   Pentru a-mi face o parere va rog sa-mi trimiteti radiografiile sa le vad si eu,la adresa cabinet@proloterapia.ro si va rog sa-mi telefonati la nr.:0766707291, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 18.00, pentru o discutie.
   Va multumesc.

  • Dr.Florian Brunstein Dr.Florian Brunstein spune:

   Buna ziua.
   Va rog sa-mi trimiteti o radiografie si va rog sa-mi telefonati la nr.:0766707291, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 18.00,pentru o discutie.
   Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

LNGX

Please type the text above:

Anunt important: Cabinetul medical de proloterapie se va deschide dupa data de 14 aprilie 2021. Pentru programari la consultatii va rog sa telefonati la numarul de telefon obisnuit: 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.     Am observat ca persoanele care citesc articolele din acest site au tendința sa puna intrebari suplimentare la sectiunea de comentarii. Avand in vedere caracterul privat al raspunsurilor eu, medic cu responsabilitate nu pot raspunde in acea rubrica, de aceea va rog, ca pentru discutii preliminare si/sau pentru programarea la consultatii sa telefonați la numărul : 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.