Retine Inregistreaza-te Ai uitat parola ?
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Afectiuni
Dr. Florian Brunstein
Proloterapia
Uncategorized


14 / 06 / 2021Mesaj de la d-l Mihail Marian

Zilele trecute am primit un sms, care mi-a facut multa placere, de la d-l Mihail Marian, pacient de-al meu, fost fotbalist celebru in echipa natioanala, actual antrenor de fotbal. Cu acordul dumnealui am sa-l public aici:

Buna seara

Sunt Miahail Marian,domnule doctor. Doresc sa va spun ca sunt bine,antrenez o echipa  de prima liga din Irak unde au mai fost recent 2 antrenori romani foarte buni. E totul in regula,sunt bucuros ca ati avut dreptate.
Va multumesc

 

Astfel de masaje imi fac si mie foarte bine, pentru insanatosirea si multumirea pacientilor muncesc si aplic noile descoperiri ale proloterapiei.


Mai multe articole scrise de Dr.Florian Brunstein


Mai multe articole din categoria: Proloterapia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BUAm

Please type the text above:

Anunt important: Cabinetul medical de proloterapie se va deschide dupa data de 14 aprilie 2021. Pentru programari la consultatii va rog sa telefonati la numarul de telefon obisnuit: 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.     Am observat ca persoanele care citesc articolele din acest site au tendința sa puna intrebari suplimentare la sectiunea de comentarii. Avand in vedere caracterul privat al raspunsurilor eu, medic cu responsabilitate nu pot raspunde in acea rubrica, de aceea va rog, ca pentru discutii preliminare si/sau pentru programarea la consultatii sa telefonați la numărul : 0766707291, sau sa trimiteți un e-mail la: cabinet@proloterapia.ro Va multumesc.